Londen part III

Leestijd 6 minuten

..inmiddels weer veilig terug in eigen land, wil ik mijn verhaal toch graag nog even afmaken. Het hoogtepunt moet immers nog komen...ik zal proberen in iets minder woorden de rest van het weekend te beschrijven...uitdaging voor me...

Na het bezoek aan the Londen Eye besluit ik naar het Natuur Historisch Museum te gaan. Er schijnen dino's te zijn, dus dat lijkt me erg leuk voor de kleine boys thuis. Geen idee waar ik terecht ga komen, maar je volgt gewoon de metro, stap uit bij de juiste halte, en hup....sta je ineens voor een immens groot en wonderbaarlijk mooi gebouw! Schitterend om te zien, van buiten, maar nog mooier van binnen...wauw, wauw, wauw....wat is hier veel te zien, te bewonderen, te voelen...ik haal het niet om alles te bekijken, maar sla de dino's natuurlijk niet over! En terwijl de Stegosaurus, Allosaurus, Diplodocus en Iguanodon voor een leuk foto-momentje zorgden...denk ik aan mijn eigen Lucasaurus en Julianosaurus die dit allemaal geweldig zouden vinden, en maak speciaal voor hun een filmpje van een heuse T-Rex-in-action...dit gaan ze prachtig vinden, dus ik laat het ze gelijk even per sms weten....ze verheugen zich er nu al op!

Dan is het tijd om weer verder te gaan, want ik heb inmiddels ook afgesproken met Tim, Ramon, Jeff en Amber om elkaar te ontmoeten...als ik uit de metro stap en nog even om me heen kijk waar ik op ze zal gaan wachten, zie ik Tim toevallig ook uit dezelfde sub komen, samen met de rest van de bubs! dat is ook sterk! Zaten we gewoon in dezelfde trein? Leuk jullie hier te ontmoeten! En ik maak voor het eerst kennis met Jeff en Amber uit Nieuw Zeeland, en natuurlijk broer Ramon AKA d'r Lange...ik begrijp nu waarom... :)
Samen maken we er een gezellige avond van in de Pub, waar we ook nog eens vergezeld worden door Jeff's broers en schoonzus, (ook allemaal Kiwi's!)...die klaarblijkelijk al de hele middag hebben ingedronken tijdens de voetbal wedstrijd. Er hangt een gezellige sfeer en er wordt heel wat afgelachen...Ook het Asiatische eten van het aangrenzende restaurant krijgt onze goedkeuring en nog even als reminder Tim: 3 peppertjes is echt wel scherp!
Na nog een drankje in een andere gezellige Pub, wordt het voor mij toch echt tijd weer eens op te stappen, want ik moet nog terug naar de andere kant van Londen, en bovendien nog inchecken!

Na een vermoeiend ritje kom ik na middernacht toch weer op de juiste plek uit...hoewel ik vreesde dat het inchecken een probleem zou kunnen worden, bleek mijn vrees al snel ongegrond. er was nog volop bedrijvigheid en ik kreeg gelijk mijn pasje om naar de gedeelde slaapzaal te kunnen. Ik heb heel wat hostels gezien, en in stapelbedden geslapen, maar deze keer was het alweer een kleine meisjesdroom die uitkwam...was ik op mijn verjaardag al zo verrast door Vera, omdat ze een heuse poppel voor me had geregeld (!)...kwam nu de volgende wens in vervulling...slapen in een een soort van bedstee! KEWL! De stapelbedden waren degelijk en van stevig hout gemaakt en hadden allemaal hun eigen gordijntje! Op die manier ontstond een soort van bedstee-idee... dus helemaal mijn ding! Tijd om te rusten...

Zondag ochtend heb ik opnieuw afgesproken met de bubs bij Harrods. Het regent buiten, dus geen verkeerde keuze op dit moment. Ik ben veel eerder dan de rest dus voorzie mezelf eerst van de nodige caffeine...Mijn laatste bezoek aan Harrods is zo'n 16 jaar geleden geweest...kon me de drukte nog wel herinneren...maar wat een hoop te zien! Daarna brengen we nog even een bezoekje aan Covent Garden terwijl de zon ons inmiddels weer een beetje opwarmt. Er hangt een gezellige sfeer, maar we hebben ook honger inmiddels, dus besluiten we naar Abeno Too (een Jappaner) te gaan. Hoewel we lang moesten wachten, hebben we heerlijk genoten...en dan is het tijd om afscheid te nemen! Ik ga op naar Bruno!

...To be continued in part 4 15 maart 2011

Aanmelden

Wil je ook op de hoogte gehouden worden van de laatste blogs, schrijf je dan hieronder in.