SPIDERFOBIA

Leestijd 3 minuten

Ow ow ow....terwijl de lieve kinderen 's ochtend als beloning een paar chocolade muntjes als verrassing in hun schoen vinden, ben ik op een heel andere spectaculaire wijze verrast deze ochtend....

Ik heb al eerder een blog gewijd aan mijn spinnenfobie, maar zoals het woord al verklapt...ik heb er nog steeds last van! Vanaf september zijn we al enkele keren onaangenaam verrast door grote zwarte huisspinnen.....
Nu heb ik er inmiddels al heel veel achtergrond info over geraadpleegd, en ik blijf dan ook van mening, (ondanks mogelijk tegenstrijdige berichten) dat deze angstaanjagende monsters altijd in duo's vertoeven.
En zo stond de teller in huize Schmeits al sinds eind september op 7 kadavers.....ik had de verwachting nummer 8 nog ooit te ontmoeten gelukkig opgegeven.....
En zo kwam er dan toch nog op deze 2de decemberochtend een groot, harig, 8-potig kadootje te voorschijn, toen ik mijn tas van mijn bureau wilde pakken.
Daar, naast mijn toetsenbord, tussen al mijn gezellige rommel, zat spin nummer 8. Een beetje verdwaald om zich heen te kijken, zich verschuilend tussen de kabels van mijn telefoonoplader. Ik denk dat de buren vanaf dat moment ook ongeveer wakker zijn geworden...!

En nu, terwijl ik dit verhaal zit te typen, ligt het bewijs van gewetensloze afslachting nog voor 1/8 deel naast mijn toetsenbord.
En geloof me, als ik er heel goed, aandachtig, van dichtbij naar kijk.......(ja, ik kwel mezelf graag zo nu en dan)....zie ik toch echt de haartjes op zijn poot zitten.....GETVER.....zo gaat die fobie natuurlijk nooit over!
  2 december 2010

Aanmelden

Wil je ook op de hoogte gehouden worden van de laatste blogs, schrijf je dan hieronder in.