Stephanie Könings

I’m gonna boop you on the nose

Leestijd 3 minuten

De laatste dagen, komt Lora regelmatig spontaan op me af en zegt: “I’m gonna boop you on the nose..” waarna ze vervolgens met haar kleine vingertje op mijn neus duwt en dan lachend zegt: “BOOP” Ik begreep er niets van, hoe schattig...maar waar komt deze actie vandaan? En waarom praat ze ineens Engels?

Als Lora het nog eens doet terwijl Lucas erbij is, word me alles duidelijk. Lucas begint liefdevol te lachen als hij ziet wat zijn kleine grote trots doet en zegt. Hij weet er blijkbaar meer van...dus ik vraag om uitleg..

”Ken je Lucas the spider niet mam?” vraagt Lucas...
”Euh...nee...nooit van gehoord...en het klinkt niet gelijk alsof ik het wil weten...je weet dat ik niet zo’n fan ben van spinnen” antwoord ik.
”Maar als je Lucas the spider gezien hebt, ben je nooit meer bang voor spinnen mam!”

En hoe heerlijk om van je eigen kinderen te mogen leren...want zeg nou zelf....

 

Deel op social media:

Aanmelden

Wil je ook op de hoogte gehouden worden van de laatste blogs, schrijf je dan hieronder in.